Appareils et accessoires
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
Prép. 15min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
water en meer voor een ijsbad500 g
-
ijsblokje voor koeling
-
asperges in stukken (ong. 3 cm)350 g
-
courgette in schijfjes (ong. 1 cm)200 g
-
lente-uien gehalveerd2
-
olijfolie30 g
-
roze pompelmoes 50 g sap en de rest in partjes2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
chiazaad2 tl
-
verse jonge spinazie80 g
-
walnoot, gepeld in stukken40 g
-
zonnebloempitten1 el
-
pompoenpitten1 el
-
verse bieslook versnipperd2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
295.8 mg
Protides
7.4 g
Calories
1010.5 kJ /
240.5 kcal
Lipides
17.5 g
Fibre
7.5 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
9.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Guacamole
5min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Gebakken aardappelpuree monsters
Pas d’évaluation
Aspergesoep met citroen
55min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Zalm en venkel risotto
25min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Vegetarische chili
1h 5min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min