Appareils et accessoires
Kip-miso stoofpot
Prép. 20min
Total 1h 45min
4 porties
Ingrédients
-
sjalotten gehalveerd50 g
-
babywortelen in stukken50 g
-
selder in stukken50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipepers zaadjes verwijderd, in stukken1 - 2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
misopasta50 g
-
vers citroengras2 takjes
-
sjalotten50 g
-
babywortelen14 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kippenboutjes, met vel (± 800 g)4
-
zout1 tl
-
rapen gehalveerd60 g
-
mini radijzen gehalveerd60 g
-
verse koriander½ bos
-
stokbrood8 sneetjes
-
limoen in partjes1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1402.8 mg
Protides
37.5 g
Calories
2674.5 kJ /
639.2 kcal
Lipides
41.1 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
30.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comfort Food
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Sojamelk en gestoomde broodjes
Pas d’évaluation
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Fruitige saladedressing
5min
Pommes Dauphine
1h 40min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min