Appareils et accessoires
Graubünden gerstsoep
Prép. 20min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
1137 kJ /
273 kcal
Lipides
17 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Pas d’évaluation
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Arabische kip met couscous
45min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Pas d’évaluation
Salade van boerenkool en rode kool
Pas d’évaluation
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min