Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Kruidenknoedels
- 10 - 15 g gemengde verse kruiden (bv. basilicum, peterselie, wilde knoflook, kervel), enkel de blaadjes
- 200 g melk
- 60 g boter, in stukken
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen nootmuskaat (optionnel)
- 150 g griesmeel
- boter, plus extra om in te vetten
- 1 ei
Rode bietensoep
-
500
g rauwe rode bieten, gepeld, in stukken
ou 500 g gekookte rode bieten, in stukken - 700 g water
- 150 g witte wijn
-
2
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
ou 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 25 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 100 g room
- 1 el witte wijnazijn (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 17 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Stoofgerecht met tofu
30min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Citroenslush met champagne
Pas d’évaluation
Appels met cidersabayon
Pas d’évaluation
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20 λεπτ.
Gebakken spinazie met eieren
40 min
Linzensoep met spinazie
50min
Rode bietensalade
10 Min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min
Vegan bananen-kokoscake
Pas d’évaluation