Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Kruidenknoedels
- 10 - 15 g gemengde verse kruiden (bv. basilicum, peterselie, wilde knoflook, kervel), enkel de blaadjes
- 200 g melk
- 60 g boter, in stukken
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen nootmuskaat (optionnel)
- 150 g griesmeel
- boter, plus extra om in te vetten
- 1 ei
Rode bietensoep
-
500
g rauwe rode bieten, gepeld, in stukken
ou 500 g gekookte rode bieten, in stukken - 700 g water
- 150 g witte wijn
-
2
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
ou 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 25 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 100 g room
- 1 el witte wijnazijn (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 17 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Veelzijdige stevige soep
50min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Vegetarische chili
1h 5min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min