Appareils et accessoires
Parelgerst- en champignonsoep
Prép. 10min
Total 50min
10 porties
Ingrédients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
566 mg
Protides
6 g
Calories
916 kJ /
218 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Italiaanse brunch
1h 30min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Pas d’évaluation
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Poedersuiker
5min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Kokos en karamel cheesecake
Pas d’évaluation
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Omelet van eiwit
35min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Salade van boerenkool en rode kool
Pas d’évaluation
Zoetzure vis met rijst
1h 5min