Appareils et accessoires
Flatbread gevuld met mozzarella
Prép. 20min
Total 45min
12 sneetjes
Ingrédients
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
9 g
Calories
957 kJ /
229 kcal
Lipides
13 g
Fibre
0.7 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Heerlijke flatbreads
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Fatayer met kaas en munt
2h
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Gemengde bessen taartjes
Pas d’évaluation
Bessenjamtaart
2h 35min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Energieballen
30min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Zachte graanrepen
1h
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Vijfzadenbrood
1h 50min