Appareils et accessoires
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Prép. 20min
Total 1h 30min
12 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
rode pesto50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
235.3 mg
Protides
10 g
Calories
1146 kJ /
273.9 kcal
Lipides
9.7 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
36.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasrecepten
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gele smoothie bowl
2h 20min
Brood met olijven
2h 20min
Poedersuiker
5min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Karamelpoeder
1h
Dropijs
8h 30min
Zalmvlecht
Pas d’évaluation
Hongaarse champignonsoep
30min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Pas d’évaluation
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min