Appareils et accessoires
Sous-vide peren met kaneel
Prép. 20min
Total 2h 5min
4 porties
Ingrédients
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3 mg
Protides
2 g
Calories
1024 kJ /
244 kcal
Lipides
3 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
48 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Tomatenketchup
1h 15min
Soezendeeg
2h
Kweeperentaart
50min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
300 g ui fruiten
Pas d’évaluation
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Avocadomayonaise
15min
Indische kippenburger
4h
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Appel Pinda Rolls
Pas d’évaluation