Appareils et accessoires
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Prép. 20min
Total 1h 45min
30 sneetjes
Ingrédients
Volkoren Paasbrood
-
verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
rode uien gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering100 g
-
melk300 g
-
honing15 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem560 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
boter in stukken50 g
-
zout2 tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
-
groene slabladeren gemengd100 g
-
gerookte forelfilet150 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
vers gemalen zwarte peper
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Sodium
120.7 mg
Protides
5.1 g
Calories
444.3 kJ /
106.2 kcal
Lipides
3.3 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
15.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasrecepten
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Geroosterde bananen affogato
Keine Bewertungen
Geklopt eiwit
5 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Basis brooddeeg
5 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min