Appareils et accessoires
Gestoomd volkorenbrood
Prép. 20min
Total 2h
20 sneetjes
Ingrédients
-
boter om in te vetten1 el
-
2 el havervlokken, en lijnzaad, om te bestrooiengriesmeel om te bestrooien2 el
-
250 g tarwegranenspeltgranen250 g
-
water1250 g
-
10 g honingsuikerbietenstroop (optionnel)10 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel50 g
-
balsamicoazijn10 g
-
zout1 tl
-
60 - 80 g gemengde zaden, (bv. pompoenzaad, lijnzaad)zonnebloempitten100 g
-
broodmeel plus extra om te bestrooien
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
4 g
Calories
409 kJ /
98 kcal
Lipides
4 g
Fibre
2.1 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Basis brooddeeg
5min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Lasagnerolletjes
1h
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Pistache Crème Brûlée
Pas d’évaluation
Gestoomde aardappelkroon
50min
Boerenbrood
2h
Aardappelkoekjes
45min
Vijfzadenbrood
1h 50min
Basisrecept Brood
3h