Appareils et accessoires
Spinazie- en tomatenquiche
Prép. 25min
Total 1h 45min
8 stuks
Ingrédients
Het deeg
-
tarwebloem250 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra om in te vetten120 g
-
water koud60 g
-
fijn zout½ tl
Topping en bereiding
-
veganistische margarine
-
teentjes knoflook1 - 2
-
sojabloem volvet, als eivervanger30 g
-
water60 g
-
zijden tofu uitgelekt400 g
-
olijfolie30 g
-
voedingsgist2 el
-
zetmeel1 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)200 g
-
broodkruim veganistisch2 el
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
amandelschilfers30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
11 g
Calories
1480 kJ /
353 kcal
Lipides
21 g
Fibre
3.8 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go vegan!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2h 10min
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Chocolade toffee cake
2h
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Ijs van chocolademousse
3h
Paksoi en ham rijst
40min
Paella met kidneybonen
55min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min