Appareils et accessoires
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
Prép. 15min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
Kikkererwten flatbread
-
kikkererwten gedroogd280 g
-
water200 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten50 g
-
zout½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
sesamzaad1 el
Curry groenten dip
-
olijfolie30 g
-
korianderzaad½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
currypoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
aubergine in blokjes (1 cm)100 g
-
courgette in blokjes (1 cm)100 g
-
gehakte tomaten, uit blik80 g
-
zout½ tl
-
verse korianderbladeren grof gehakt1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
15 g
Calories
2011 kJ /
480 kcal
Lipides
29 g
Fibre
12.3 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Heerlijke flatbreads
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Pulled barbecue jackfruit
25min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Vegetarische Wellington
2h 10min
Groentenbouillonpasta
45min
Vanillesuiker
72h
Geroerbakte groenten
10min
Salade van gehakte groenten
10min
Boekweit met champignons
25min
Noten bolognese
35min
Vegetarische bonenburger
1h 20min