Appareils et accessoires
Vegetarische chili
Prép. 10min
Total 35min
6 porties
Ingrédients
-
kaneelstokje½
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad1 tl
-
komijnzaad1 tl
-
wortel (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden1
-
rode paprika (ongeveer 150 g), in stukjes gesneden1
-
verse korianderbladeren5 takjes
-
ui (ongeveer 150 g), in vieren gesneden1
-
knoflookteentjes2
-
verse chilipepers bird's eye chili, desgewenst zaadjes verwijderd, naar smaak2 - 4
-
olijfolie30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
witte kikkererwten, uit blik afgespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)240 g
-
cannellini bonen, uit blik afgespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)240 g
-
kidneybonen, uit blik afgespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)240 g
-
tomatenpuree1 el
-
groentebouillonpasta (zie tip)2 el
-
gedroogde pepervlokken½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
226.5 mg
Protides
9.9 g
Calories
969.3 kJ /
231.7 kcal
Lipides
7.2 g
Fibre
9.7 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
34.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Zoetzure tempé
50min
Schiacciata met gerookte zalm
Pas d’évaluation
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Vegan moussaka
1h 50min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Kokos Dahl
25min