Stevige linzenchili

Stevige linzenchili

5.0 3 évaluations
Prép. 20min
Total 50min
4 porties

Ingrédients

  • rode split linzen
    200 g
  • water, gefilterd plus extra voor het weken
    400 g
  • kokosolie
    20 g
  • rode paprika (ca. 160 g), zonder zaadjes en in vieren gesneden
    1
  • chipotle chili, uit het blikje (ongeveer 1 Spaanse peper)
    1 - 2 tl
  • knoflookteentjes
    4
  • rode ui (ca. 160 g), in vieren gesneden
    1
  • tomaten in vieren gesneden
    2
  • gemalen komijn
    2 tl
  • gerookte paprikapoeder
    1 tl
  • gemalen koriander
    1 tl
  • cacaopoeder
    2 tl
  • pompoen geschild en in blokjes gesneden (1-2 cm)
    400 g
  • rode wijnazijn
    2 tl
  • bouillonpasta (zie tips)
    1 ½ tl
  • kidneybonen, uit blik gespoeld en uitgelekt, (ongeveer 250 g na het uitlekken)
    400 g
  • limoensap
    40 g
  • zout naar smaak
  • gemalen zwarte peper naar smaak

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portie

Protides 22.8 g
Calories 1679 kJ / 399.8 kcal
Lipides 8.2 g
Fibre 14.6 g
Glucides 50.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...