Tacos van bloemkool met chipotle saus

Tacos van bloemkool met chipotle saus

5.0 2 évaluations
Prép. 25min
Total 3h 45min
4 porties

Ingrédients

Inweken
  • rauwe cashewnoten (zie tips)
    100 g
  • zout
    ½ tl
  • water, gefilterd om te weken
Verkruimelde bloemkool
  • kokosmelk
    100 g
  • limoen met schil en sap, zonder witte pitten
    1
  • zout
    1 tl
  • broodkruim naar keuze (zie tips)
    80 g
  • kokos, geraspt, ongezoet
    30 g
  • gerookte paprikapoeder
    1 ½ tl
  • gemalen komijn
    1 tl
  • knoflookpoeder
    ½ tl
  • gedroogde gemalen kurkuma
    ¼ tl
  • gemalen zwarte peper
    ¼ tl
  • bloemkool in roosjes gesneden (ongeveer 2-3 cm)
    1
  • extra vergine olijfolie spray
Chipotle saus
  • water, gefilterd
    150 g
  • chipotle chili, uit het blikje (ongeveer 1 Spaanse peper)
    2 tl
  • limoensap
    1 el
  • verse koriander alleen blaadjes
    2 takjes
  • knoflookpoeder
    ½ tl
  • zout
    1 - 2 snuifjes
  • gemalen zwarte peper
    1 - 2 snuifjes
Montage
  • tortilla
    12
  • gebakken bonen, uit blik (zie tips)
  • bindsla of Romeinse sla fijn versnipperd
  • gepekelde rode kool (zie tips)

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portie

Protides 17.3 g
Calories 1953.5 kJ / 465.1 kcal
Lipides 26.2 g
Fibre 15.6 g
Glucides 35.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...