Appareils et accessoires
Tacos van bloemkool met chipotle saus
Prép. 25min
Total 3h 45min
4 porties
Ingrédients
Inweken
-
rauwe cashewnoten (zie tips)100 g
-
zout½ tl
-
water, gefilterd om te weken
Verkruimelde bloemkool
-
kokosmelk100 g
-
limoen met schil en sap, zonder witte pitten1
-
zout1 tl
-
broodkruim naar keuze (zie tips)80 g
-
kokos, geraspt, ongezoet30 g
-
gerookte paprikapoeder1 ½ tl
-
gemalen komijn1 tl
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
bloemkool in roosjes gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
extra vergine olijfolie spray
Chipotle saus
-
water, gefilterd150 g
-
chipotle chili, uit het blikje (ongeveer 1 Spaanse peper)2 tl
-
limoensap1 el
-
verse koriander alleen blaadjes2 takjes
-
knoflookpoeder½ tl
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Montage
-
tortilla12
-
gebakken bonen, uit blik (zie tips)
-
bindsla of Romeinse sla fijn versnipperd
-
gepekelde rode kool (zie tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
17.3 g
Calories
1953.5 kJ /
465.1 kcal
Lipides
26.2 g
Fibre
15.6 g
Glucides
35.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan hoofdgerechten
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pad Thai
45min
Salmorejo
Pas d’évaluation
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Soba noodle mee goreng
40min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Vegan Bolognese
50min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min