Appareils et accessoires
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Prép. 25min
Total 1h 20min
24 stuks
Ingrédients
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
149.7 mg
Protides
2.6 g
Calories
346.7 kJ /
82.9 kcal
Lipides
1.8 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
14.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Vegetarische chili
35min
Engelse brunch
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Mallorcaanse vissoep
40min