Appareils et accessoires
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Prép. 25min
Total 1h 20min
24 stuks
Ingrédients
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
149.7 mg
Protides
2.6 g
Calories
346.7 kJ /
82.9 kcal
Lipides
1.8 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
14.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Chicago deep dish-pizza
Pas d’évaluation
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Naan (Hindoe brood)
2h
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Tiramisu Smoothie
5min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Dille en feta flatbread
1h 20min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min