Appareils et accessoires
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Prép. 25min
Total 35min
10 stuks
Ingrédients
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
574.9 mg
Protides
4.1 g
Calories
587.8 kJ /
140.5 kcal
Lipides
8.1 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
14.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion-smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Geode cake
Pas d’évaluation
Vegetarische hamburger
45min
Cholent
Pas d’évaluation
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Gebakken buns
Pas d’évaluation
Aardappelsoep met curry
35min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Havermoutpap met vers fruit
15min