Appareils et accessoires
Roze roerei
Prép. 5min
Total 15min
2 porties
Ingrédients
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
620.1 mg
Protides
18.1 g
Calories
1857.5 kJ /
442 kcal
Lipides
32.6 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
8.1 g
Glucides
17.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Roze herfst
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Aardappel-wortel hapjes
40min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation