Appareils et accessoires
Mallorcaanse vissoep
Prép. 20min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
20 g
Calories
901 kJ /
215 kcal
Lipides
8 g
Fibre
4.4 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low Carb recepten
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Gegrilde kaas met champignons
Pas d’évaluation
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Millefeuille met chocolade en karamel
Pas d’évaluation
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Gierst met kip en curry
35min
Mediterrane visschotel
1h 30min