Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 25 g olijfolie
- 200 g tomaten, gehalveerd
- 150 g wortelen, in stukken
- 100 g knolselder, in stukken
- 150 g prei, in schijfjes (1 cm)
- 20 g tomatenpuree
-
1
volle tl groentebouillonpasta
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 400 g visfumet
- 400 g water
- 200 g witte wijn
- ¼ tl citroensap
- 350 g vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 901 kJ / 215 kcal
- Protides
- 20 g
- Glucides
- 8 g
- Lipides
- 8 g
- Fibre
- 4.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min