Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 g korte korrel rijst, japonica
-
250
g middelgrote rauwe garnalen, gepeld, schoongemaakt, ontdarmd
ou 250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te koken - 50 g groene erwten (vers of diepvries)
- 50 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- 370 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 20 g lichte sojasaus
- 10 g geroosterde sesamolie, en iets meer om te besprenkelen
- 20 g oestersaus
- 10 g rijstazijn
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- lente-ui, gehakt, als afwerking
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1791 kJ / 428.1 kcal
- Protides
- 19 g
- Glucides
- 74.4 g
- Lipides
- 5 g
- Graisses saturées
- 1 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 1678.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30 phút
Gestoomde Chinese groenten
Pas d’évaluation
Mango, banaan en bosbessenpuree
Pas d’évaluation
Spaanse brunch
1 godz. 15 min
Spaanse risotto
40min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5 phút