Kantonese gebakken rijst met garnalen

Kantonese gebakken rijst met garnalen

4.1 14 évaluations
Prép. 5min
Total 50min
3 porties

Ingrédients

  • korte korrel rijst japonica
    250 g
  • middelgrote rauwe garnalen, gepeld schoongemaakt, ontdarmd
    250 g
    250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld, diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te koken
  • groene erwten (vers of diepvries)
    50 g
  • zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt
    50 g
  • water en iets meer om de rijst te dekken
    370 g
  • lichte sojasaus
    20 g
  • geroosterde sesamolie en iets meer om te besprenkelen
    10 g
  • oestersaus
    20 g
  • rijstazijn
    10 g
  • bruine suiker
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • lente-ui gehakt, als afwerking

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portie

Sodium 1678.3 mg
Protides 19 g
Calories 1791 kJ / 428.1 kcal
Lipides 5 g
Fibre 1.3 g
Graisses saturées 1 g
Glucides 74.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...