Appareils et accessoires
Kantonese gebakken rijst met garnalen
Prép. 5min
Total 50min
3 porties
Ingrédients
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld, diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te kokenmiddelgrote rauwe garnalen, gepeld schoongemaakt, ontdarmd250 g
-
groene erwten (vers of diepvries)50 g
-
zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt50 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken370 g
-
lichte sojasaus20 g
-
geroosterde sesamolie en iets meer om te besprenkelen10 g
-
oestersaus20 g
-
rijstazijn10 g
-
bruine suiker1 tl
-
zout1 tl
-
lente-ui gehakt, als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1678.3 mg
Protides
19 g
Calories
1791 kJ /
428.1 kcal
Lipides
5 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
74.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Vegetarische bruine rijst
40min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Kleverige sesamkip
40min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h