Appareils et accessoires
Spaghetti met tonijn
Prép. 5min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
teentje knoflook volgens eigen smaak½ - 1
-
½ tl scherpe Spaanse peper, vers en zonder zaadjesscherpe Spaanse peper vers en zonder zaadjes1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
300 g tonijn in olie (uit blik), zonder vel en in blokjes (3 cm)verse tonijn zonder vel en in blokjes (3 cm)300 g
-
zout + naar believen1 ½ tl
-
kappertjes, gezouten ontzout in koud water30 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
verse basilicum waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 takje
-
cherry tomaat in kwartjes, zonder zaden400 g
-
water1200 g
-
spaghettini320 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
26.1 g
Calories
2050 kJ /
490 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
4.3 g
Glucides
61.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Gestoomde rijst
25min
Gekookte eieren
20min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Karamelpudding
1h