Appareils et accessoires
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Prép. 10min
Total 1h 10min
6 porties
Ingrédients
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
67 mg
Protides
4 g
Calories
919 kJ /
219 kcal
Lipides
9 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glazuur
5min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Gestoomde rijst
25min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Huzarensalade
25min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Roergebakken champignons
55min
Erwten met ham
25min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Bloemkool met kaas
55min