Versions compatibles
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 919 kJ / 219 kcal
- Protides
- 4 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 9 g
- Graisses saturées
- 1 g
- Sodium
- 67 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Zomerse pastasalade
30 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 min
Bananensticks met chocoladecoating
Pas d’évaluation
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Tagliatelle met broccoli
15min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min
Met honing geglazuurde wortelen
30 min
Bechamelsaus
15min