Appareils et accessoires
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
kipfilet (± 3 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
honing25 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 tl
-
water500 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
rode paprika in stukken (3-4 cm)150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
668 mg
Protides
26.8 g
Calories
1504.3 kJ /
359.5 kcal
Lipides
24.3 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Gierst met kip en curry
35min
Cottage pie
1h 10min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Kip in perziksaus
40min
Granité van koffie
8h 10min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Gebakken spinazie met eieren
40min