Appareils et accessoires
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
kipfilet (± 3 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
honing25 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 tl
-
water500 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
rode paprika in stukken (3-4 cm)150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
668 mg
Protides
26.8 g
Calories
1504.3 kJ /
359.5 kcal
Lipides
24.3 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kimchi mac&cheese
50min
Flammekuchen
Pas d’évaluation
Rode kool cups met kip
25min
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Minestrone
45min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Pas d’évaluation
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Kwarktaart in potjes
4h
Kip met romige groenten saus
50min
Sate Ayam
1h 30min