Appareils et accessoires
Brood met olijven
Prép. 10min
Total 2h 20min
6 porties
Ingrédients
-
zwarte olijven ontpit150 g
-
melk lauw100 g
-
½ zakje gedroogde gist, (12 tot 13 g)verse gist (12 tot 13 g)½ blokje
-
suiker2 tl
-
water200 g
-
meel + naar believen500 g
-
20 g reuzelolijfolie20 g
-
zout15 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
10.5 g
Calories
1627 kJ /
389 kcal
Lipides
11 g
Fibre
2.9 g
Glucides
66.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nessuna valutazione
Bloemige Focaccia
Nessuna valutazione
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Basis brooddeeg
5min
Rogge flatbreads
Nessuna valutazione
Gestoomde broodjes
2h 10min
Dille en feta flatbread
1h 20min
Vegan challah brood
2h 30min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Turkse flatbreads
2h 10min
Zalm met venkel
40min
Snel brood
50min