Appareils et accessoires
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Prép. 30min
Total 2h
6 porties
Ingrédients
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (optionnel)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
159 mg
Protides
7 g
Calories
1615 kJ /
386 kcal
Lipides
29 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cholent
Pas d’évaluation
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Pas d’évaluation
Custard
15min
Soezendeeg
2h
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Panna cotta
6h 15min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Banketbakkersroom
15min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min