Appareils et accessoires
Gezouten-Karamelijs
Prép. 25min
Total 14h
8 porties
Ingrédients
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porties
Protides
7 g
Calories
2034 kJ /
486 kcal
Lipides
33 g
Fibre
0 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Brioche
5h
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Geroosterde bananen affogato
Pas d’évaluation
Gefermenteerde wortelen
Pas d’évaluation
Lemon curd
20min
Verse pasta zonder eieren
Pas d’évaluation
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Vanilleroomijs
12h
Chocoladetaart met Pistache
Pas d’évaluation
Gezouten karameltaart
2h 40min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Karamelsaus
1h 30min