Appareils et accessoires
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
81 mg
Protides
7 g
Calories
550 kJ /
132 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zuurkool
Pas d’évaluation
Mini panettone
Pas d’évaluation
Asperges en prosciutto cannoli
Pas d’évaluation
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Pas d’évaluation
Citroenslush met champagne
10min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Koffielikeur
40min