Appareils et accessoires
Snel bladerdeeg
Prép. 20min
Total 1h 20min
18 stuks
Ingrédients
-
boter in stukjes (1-2 cm) gesneden, bevroren200 g
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
water koud90 g
-
zout½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 18 stuks
Protides
22 g
Calories
9300 kJ /
2223 kcal
Lipides
168 g
Fibre
5.8 g
Glucides
152 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Appeltaart
Pas d’évaluation
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Gin en lavendelijs
14h 35min
Soezendeeg
2h
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Pas d’évaluation
Halloween broodjes
Pas d’évaluation
350 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Basis brooddeeg
5min
Dunne grissini
Pas d’évaluation
Baguette / Stokbrood
3h 45min
Basisrecept Brood
3h
Melkbrood
2h 20min