Appareils et accessoires
Appeltaart
Prép. 30min
Total 1h
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten75 g
-
meel plus iets extra voor het bestuiven150 g
-
zout1 snuifje
-
¼ tl natuurlijk vanille-extractvanillesuiker, huisgemaakt½ tl
Topping
-
appels (bijv. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippeling, Gravenstein)900 - 1000 g
-
suiker30 g
-
ongezouten boter10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2 g
Calories
915 kJ /
218 kcal
Lipides
10 g
Fibre
2.2 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Quiche lorraine
50min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Citroenkoekjes
Pas d’évaluation
Knapperige chocolade stokjes
55min
Eenvoudige appeltaart
45min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Pas d’évaluation
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Appelcake
1h
Basisrecept Brood
3h
Chocoladecake
40min