Appareils et accessoires
Appeltaart
Prép. 30min
Total 1h
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten75 g
-
meel plus iets extra voor het bestuiven150 g
-
zout1 snuifje
-
¼ tl natuurlijk vanille-extractvanillesuiker, huisgemaakt½ tl
Topping
-
appels (bijv. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippeling, Gravenstein)900 - 1000 g
-
suiker30 g
-
ongezouten boter10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2 g
Calories
915 kJ /
218 kcal
Lipides
10 g
Fibre
2.2 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pastasalade met kip
1h 15min
Gevulde groenten
1h 20min
Perzik Bellini
5min
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Eenvoudige appeltaart
45min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Chocoladetruffels
2h 45min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Appel en citroen krans
50min
Appelcake
1h
Groentensoep
35min