Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo

Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo

3.5 2 évaluations
Prép. 35min
Total 1h 5min
6 porties

Ingrédients

  • verse schoongemaakte mosselen
    400 g
  • uien gehalveerd
    160 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olijfolie
    40 g
  • verse pijlinktvisringen
    200 g
  • paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)
    200 g
  • chorizo in dunne schijfjes
    50 g
  • tomaten uit blik volledig, inclusief sap, grof gehakt
    400 g
  • zout
    1 ½ tl
  • saffraandraadjes (0.1 g)
    2 snuifjes
  • water
    200 g
  • kippenbouillonpasta, huisgemaakt
    ½ tl
    ½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)
  • witte korte korrel rijst, voor soepen enz. 13 min kooktijd (zie tip)
    350 g
  • rauwe garnalen, gepeld
    50 g
  • citroen in partjes, voor bij het serveren
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portie

Protides 17 g
Calories 1593 kJ / 377 kcal
Lipides 11 g
Fibre 3 g
Glucides 51 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...