Versions compatibles
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g verse mosselen
- 160 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 200 g verse pijlinktvisringen
- 200 g paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)
- 50 g chorizo, in dunne schijfjes
- 400 g tomaten uit blik, volledig, inclusief sap, grof gehakt
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes saffraandraadjes (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
ou ½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l) - 350 g witte korte korrel rijst, voor soepen enz., 13 min kooktijd (zie tip)
- 50 g rauwe garnalen, gepeld
- 1 citroen, in partjes, voor bij het serveren
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 51 g
- Lipides
- 11 g
- Fibre
- 3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Kip met amandelen
25min
Zoete aardappellasagne
1小时 20 分钟
Batch cooking - Basisrecepten
Pas d’évaluation
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Steak au Poivre
20 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min