Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 2 el olijfolie
- 600 g water
- 4 kippendijen, zonder been en zonder vel
- 6 snuifjes fijn zout, naar smaak
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 2 snuifjes gemalen koriander
- 2 snuifjes gemalen komijn
- 1 snuifje gemalen piment
- 10 - 15 gedroogde pruimen
- 8 gedroogde vijgen
- 250 g griesmeel
- 50 - 100 g rozijnen
- 60 g honing, naar smaak
- 50 g amandelen, gepeld
- Infos nut.
- par 1 porties
- Calories
- 3560 kJ / 851 kcal
- Protides
- 48 g
- Glucides
- 131 g
- Lipides
- 15 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Haver horchata
Pas d’évaluation
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Pas d’évaluation
Chocoladecake
40 Min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 godz. 35 min
Kip met citroen
50min
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Gestoomde kip op zijn geheel
Pas d’évaluation