Appareils et accessoires
Noedelsoep
Prép. 10min
Total 35min
6 porties
Ingrédients
-
uien in helften gesneden40 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)100 g
-
250 g tomatenblokjes uit blik, in stukken gesnedentomaten in stukken gesneden250 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)huisgemaakte bouillonpasta2 el
-
gemalen komijn (optionnel) naar smaak½ - 1 tl
-
water800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
568 kJ /
136 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1.8 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Russische salade
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Sapje van rucola en waterkers
Pas d’évaluation
Smoothie trio
10min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Aardbeienpudding
2h 10min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min