Appareils et accessoires
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Prép. 10min
Total 1h 30min
16 sneetje
Ingrédients
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Sodium
201.8 mg
Protides
3.4 g
Calories
723 kJ /
172 kcal
Lipides
8.4 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
22.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Pompoen Chai Latte
20min
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Pas d’évaluation
Groene smoothie
10min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Verse zomerse loempia’s
30min
Venkelsapje
10min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Sacher taart
3h
Ananas zandkoekjes
2h