Appareils et accessoires
Amandelcake
Prép. 15min
Total 50min
12 porties
Ingrédients
-
gepelde amandelen200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)85 g
-
eiwitten4
-
zout1 snuifje
-
100 g xylitol (suiker-alcohol suikervervanger)suiker100 g
-
eierdooiers4
-
citroen sap en schil1
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
amandelschilfers60 g
-
poedersuiker om te bestuiven20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
48.4 mg
Protides
6.4 g
Calories
993 kJ /
237.3 kcal
Lipides
18.2 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
4.9 g
Glucides
14.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij gebak: Puur genieten, zonder compromissen
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Butter Chicken
1h
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
No-Bake-Tiramisu-Taart
Pas d’évaluation
Gyoza met kip en knoflook
45min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Pas d’évaluation
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min