
Appareils et accessoires
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Préparer. 30min
Total 2h
12 stuks
Ingrédients
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Infos nut. par 1 stuk
Calories
341.7 kcal /
1429.6 kJ
Protides
5.5 g
Lipides
25.8 g
Glucides
24.9 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
9.9 g
Sodium
155.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux

Wij vieren onze eigenheid
26 Recettes
Benelux
Benelux