Appareils et accessoires
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Prép. 30min
Total 2h
12 stuks
Ingrédients
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
155.9 mg
Protides
5.5 g
Calories
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
9.9 g
Glucides
24.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marshmallows
2h 30min
Glazuur
5min
Carnaval maskers
1h 45min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Plakje marmercake met perzikvulling
Pas d’évaluation
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Worteltaart
2h
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Marmercake
2h