Appareils et accessoires
Ovenschotel van aardappelen
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 porties
Ingrédients
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
150 g gekookte ham, in blokjesNapolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (optionnel)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30.6 g
Calories
2062 kJ /
493 kcal
Lipides
26.6 g
Fibre
2.3 g
Glucides
34.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vanillevla met rabarber
50min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Lookbrood met vegan kaas
Pas d’évaluation
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Penne met mosselen
1h 5min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min