Versions compatibles
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 teentjes knoflook
- 20 g verse gember
- 2 el honing
-
1 ½
el rijstazijn
ou 1 el azijn -
1
el Gochujang (Koreaans chilipasta)
ou 1 el sambal oelek of 1 el Thaise chilipasta - 1 el misopasta
- 1 el sojasaus, naar eigen smaak
- 2 el geroosterde sesamolie
- 500 - 600 g kabeljauwfilet, met vel, vers of diepgevroren, in 4 stukken gesneden
- olie, om in te vetten
-
150
g verse champignons de Paris, in plakjes (1 cm)
ou 150 g verse shiitake - 1000 g water
- 200 g rijst (bv. witte jasmijnrijst of basmatirijst)
- 200 g broccoli, in roosjes
- 2 el geroosterd sesamzaad, alle kleuren
- 50 g lente-ui, in plakjes (1-2 mm)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1912.3 kJ / 457.1 kcal
- Protides
- 31 g
- Glucides
- 58.9 g
- Lipides
- 11.5 g
- Graisses saturées
- 1.5 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 638.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Vegan boter
Pas d’évaluation
Koolstoofpot met kalkoen
Pas d’évaluation
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Boekweit met champignons
25 min
Granaatappel Mojito
10 min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min