Appareils et accessoires
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
Prép. 20min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
teentjes knoflook3
-
verse gember20 g
-
honing2 el
-
1 el azijnrijstazijn1 ½ el
-
1 el sambal oelek, of 1 el Thaise chilipastaGochujang (Koreaans chilipasta)1 el
-
misopasta1 el
-
sojasaus naar eigen smaak1 el
-
geroosterde sesamolie2 el
-
kabeljauwfilet, met vel vers of diepgevroren, in 4 stukken gesneden500 - 600 g
-
olie om in te vetten
-
150 g verse shiitakeverse champignons de Paris, in plakjes (1 cm)150 g
-
water1000 g
-
rijst (bv. witte jasmijnrijst of basmatirijst)200 g
-
broccoli in roosjes200 g
-
geroosterd sesamzaad alle kleuren2 el
-
lente-ui in plakjes (1-2 mm)50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
638.8 mg
Protides
31 g
Calories
1912.3 kJ /
457.1 kcal
Lipides
11.5 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
58.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vis
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Burgers
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Horror punch
20min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Gestoomde marmercake
1h 30min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min