Appareils et accessoires
Pompoenbrood
Prép. 15min
Total 1h 45min
12 porties
Ingrédients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
130.1 mg
Protides
4.9 g
Calories
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Lipides
16.8 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
21.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stevige linzenchili
50min
Mochi's met sesamvulling
50min
Goulash van linzen en champignons
45min
Lookbrood met vegan kaas
Pas d’évaluation
Mexicaanse limoensoep
40min
Popeye's power bowl met bramen
Pas d’évaluation
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Linzensoep met spinazie
50min
Pompoensoep met room
35min