Versions compatibles
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Aardappeldeeg
- 600 g water
- 800 g aardappelen, in stukken (2 cm)
- 50 - 60 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 ei
- 50 - 60 g paneermeel, en iets meer om door te wentelen
- 10 g Dijon mosterd
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
Champignonvulling
- 60 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olie, en iets meer om te bewerken en te frituren
-
150
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2 cm)
ou 150 g verse champignons de Paris, in stukken (2 cm) -
4 - 5
takjes verse dille, enkel de blaadjes, grof gehakt
ou 4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes, grof gehakt - zure room, om op te dienen
- Infos nut.
- par 1 stuk
- Calories
- 694.2 kJ / 165.9 kcal
- Protides
- 6.6 g
- Glucides
- 24.1 g
- Lipides
- 5.2 g
- Graisses saturées
- 1.5 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 455.4 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Zeevruchtenrijst
Pas d’évaluation
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Dadel curry dip
5min
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Noedelsoep
35 Min