
Appareils et accessoires
Latkes (aardappelkoekjes)
Préparer. 15min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
-
aardappelen geschild en in stukken gesneden500 g
-
eieren2
-
ui in stukken gesneden100 g
-
fijn zout of naar smaak¾ tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak¼ tl
-
bloem30 g
-
bakolie om te verwerken
-
zure room om op te dienen
-
verse bieslook fijngehakt
Infos nut. par 1 portie
Calories
406 kcal /
1706 kJ
Protides
4 g
Lipides
32 g
Glucides
24 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
71 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux