Thaise pinda kip met kokosrijst

Thaise pinda kip met kokosrijst

4.8 10 évaluations
Préparer. 20min
Total 1h
6 porties

Ingrédients

Pindasaus
  • knoflookteentjes
    3
  • gember, vers wortel geschild, in ronde plakjes gesneden (2 mm)
    30 g
  • olijfolie
    40 g
  • kokosmelk
    400 g
  • pindakaas
    160 g
  • lichte sojasaus
    80 g
  • sinaasappelsap
    80 g
  • donkerbruine suiker
    80 g
  • sesamolie
    10 g
  • sriracha saus naar smaak (zie tip)
    1 - 2 el
Kip, rijst en groenten
  • water
    600 g
  • kokosmelk
    400 g
  • basmati rijst
    350 g
  • kokos, gedroogd, geraspt
    20 g
  • kippendij, zonder been en zonder vel in blokjes gesneden (1-2 cm)
    600 g
  • verse babymaïs in de lengte gehalveerd
    200 g
  • suikererwten getrimd
    200 g
  • pinda's, ongezouten grof gehakt, voor de garnering
  • korianderblad, vers grof gehakt, voor de garnering

Infos nut. par 1 portie

Calories 918 kcal / 3831 kJ
Protides 37.5 g
Lipides 52 g
Glucides 71.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...