Appareils et accessoires
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
Prép. 30min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
Suya kruidenolie marinade
-
geroosterde ongezouten pinda's50 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
gedroogde tijm1 el
-
chilipoeder1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
groentebouillonpoeder1 el
-
gemalen gember1 tl
-
currypoeder½ tl
-
zout1 tl
-
olie en iets meer om in te vetten50 g
Vis, rijst en salade
-
goudbrasems hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 1200 g in totaal2
-
verse rozemarijn2 takjes
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
langkorrelige rijst (bv. basmatirijst)200 g
-
uien in vieren gedeeld en vervolgens in plakjes gesneden (± 5 mm)100 g
-
tomaten in stukken (± 2 cm)400 g
-
verse jalapeñopepertjes (optionnel) in plakjes (± 2 mm)1
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
limoensap2 el
-
3 el verse peterseliebladerenverse korianderbladeren3 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1910.1 mg
Protides
48.1 g
Calories
2526.9 kJ /
604 kcal
Lipides
22 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vis
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Curryketchup
30min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min