Appareils et accessoires
Vegetarische bruine rijst
Prép. 5min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
verse gember in plakjes (2 mm)15 g
-
uien gehalveerd120 g
-
verse rode chilipeper ontpit, grof gehakt1
-
olie25 g
-
paprika in blokjes (± 2 cm)180 g
-
verse champignons de Paris, in plakjes (0,5 cm)120 g
-
wortelen in blokjes (± 1 cm)80 g
-
voorgekookte bruine rijst250 g
-
water400 g
-
sojasaus50 g
-
oestersaus20 g
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
zout1 tl
-
½ tl gemalen zwarte pepergemalen witte peper½ tl
-
olie1 - 2 el
-
eieren4
-
verse sojascheuten om op te dienen
-
lente-ui als afwerking
-
sesamzaad om te bestrooien
-
geroosterde sesamolie om te besprenkelen
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Sodium
5953.4 mg
Protides
41.9 g
Calories
4875.8 kJ /
1165.4 kcal
Lipides
61.9 g
Fibre
10.4 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
112.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Gnocchi Tricolore
35 Min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min