![Asian crab cakes with wasabi mayonnaise Asian crab cakes with wasabi mayonnaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/585B975C-0D5C-47EE-BEF3-97E66AFA9F2F/Derivates/595CCB45-10C4-489A-8434-72B4904E7ED6.jpg)
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Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Wasabi mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 2 egg yolks
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch fine salt, to taste
- 25 g wasabi paste, to taste
Asian crab cakes
- ½ lime, zest only, no white pith
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)
- 250 g fresh crab meat, or frozen crab meat, thawed
- 2 tbsp soy sauce
- 4 eggs
- 100 g breadcrumbs
- 70 g plain flour
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 50 g white sesame seeds
- 2 tbsp vegetable oil
- Japanese pickled ginger, to serve
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1110 kJ / 264 kcal
- Protides
- 7.6 g
- Glucides
- 10 g
- Lipides
- 22 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 544.1 mg
Recettes alternatives
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Wasabi mayonnaise
10min
Nam Jim
10min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 分钟
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3hod. 10min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Thai-style fish cakes
30min
Seafood and corn chowder
40 分钟