Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinade
- 2 tbsp tamari
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp Japanese pickled ginger, plus extra to serve
- 1 skinless chicken breast fillet (approx. 200-250 g)
Stir-fry
- 120 g sushi rice
- 550 g water
- 1 tbsp miso paste
- 1 tbsp sesame oil
- 3 dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, stalks removed and thinly sliced
- 4 snow peas, trimmed and cut into halves
- 80 - 100 g fresh baby corn, cut into halves
- ¼ red capsicum, deseeded and cut into cubes (1-2 cm)
Sauce
- 1 tsp rice wine
- 1 - 2 spring onions/shallots, ends trimmed and green fronds finely sliced to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1985 kJ / 474.4 kcal
- Protides
- 28.8 g
- Glucides
- 64.5 g
- Lipides
- 10.7 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 1382.3 mg
Recettes alternatives
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Pork with black bean sauce
30 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4hod. 20min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 godz.
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min