Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinade
- 2 tbsp tamari
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp Japanese pickled ginger, plus extra to serve
- 1 skinless chicken breast fillet (approx. 200-250 g)
Stir-fry
- 120 g sushi rice
- 550 g water
- 1 tbsp miso paste
- 1 tbsp sesame oil
- 3 dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, stalks removed and thinly sliced
- 4 snow peas, trimmed and cut into halves
- 80 - 100 g fresh baby corn, cut into halves
- ¼ red capsicum, deseeded and cut into cubes (1-2 cm)
Sauce
- 1 tsp rice wine
- 1 - 2 spring onions/shallots, ends trimmed and green fronds finely sliced to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1985 kJ / 474.4 kcal
- Protides
- 28.8 g
- Glucides
- 64.5 g
- Lipides
- 10.7 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 1382.3 mg
Recettes alternatives
Wonton soup
1 Std.
Miso fish with Asian greens
24u. 45min
Pork san choy bau
25 Min
Coconut poached chicken salad
45min
Asian chicken noodle soup
1h 35 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Thai beef salad with noodles
1 Std.
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Wonton soup (pork)
45min