Appareils et accessoires
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
Prép. 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
salted butter for frying1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
154.5 mg
Protides
42.9 g
Calories
985.2 kJ /
234.6 kcal
Lipides
6.9 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous vide (TM5) with blade cover
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
S'mores pizza
1 Std. 25 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 Std. 20 Min
Lamb sfiha
1 Std. 20 Min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
L&P cheesecake
4 Std.
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 Std. 30 Min
Turkey and lemon aioli wraps
30 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Pad Thai noodles with prawns
30 Min