Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dressing
- 1 orange, zest and juice
- 1 lemon, zest and juice
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ fresh green chilli, cut into halves
- 1 tbsp sweet chilli sauce
- 30 g fish sauce
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 2 tsp rice wine vinegar
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch raw sugar, to taste
Salad
- 500 g water
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (3 cm)
- 500 g fresh boneless salmon fillet, cut into pieces (3 cm)
- 300 g raw prawns, peeled or with tails intact
- 1 - 2 tbsp olive oil, for frying
- 300 g scallops with or without roe, cut into halves
- 100 g fresh baby spinach leaves, or mixed salad greens
- ½ red onion, cut into thin slices
- fresh herbs, for garnishing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2857 kJ / 680 kcal
- Protides
- 81 g
- Glucides
- 9 g
- Lipides
- 34 g
- Graisses saturées
- 6.6 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1230.5 mg
Recettes alternatives
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
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Ginger chicken and crunchy noodle salad
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Prawn and mushroom crepes
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Grilled scallops with chilli jam
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Sicilian prawn salad
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Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
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Five spice duck with mushrooms and Asian greens
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