Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dipping sauce
- 60 g tamari (see Tips)
- 1 garlic clove
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp coconut sugar (see Tips)
- 1 fresh red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
Gyoza meatballs
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 500 g pork mince
- 10 g fish sauce (see Tips)
- 2 tsp salt
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch ground black pepper
- 6 - 8 tbsp sesame seeds, for coating (see Tips)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, for frying
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 8620.6 kJ / 2052.5 kcal
- Protides
- 165.9 g
- Glucides
- 27.8 g
- Lipides
- 141.5 g
- Graisses saturées
- 32.2 g
- Fibre
- 17.3 g
- Sodium
- 10379 mg
Recettes alternatives
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Pork and prawn dumplings
55min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Teriyaki sauce
25 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min