Appareils et accessoires
Persian honeycomb bark
Prép. 10min
Total 1h 30min
335 g
Ingrédients
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 335 g
Sodium
2246.3 mg
Protides
16.7 g
Calories
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Lipides
40.3 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
286.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sago custard puddings
35min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Pumpkin Chai Latte
20min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Tomato relish
2h 10min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min