Appareils et accessoires
Vegan Caesar saladedressing
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt250 g
-
olijfolie1 el
-
zout1 ¼ tl
-
gemalen peper¾ tl
-
rauwe cashewnoten150 g
-
water en extra warm water om te weken180 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
kappertjes op azijn15 g
-
Worcestershire saus veganistisch10 g
-
Dijon mosterd2 tl
-
limoensap2 tl
-
bindsla of Romeinse sla400 g
-
kerstomaten gehalveerd280 g
-
avocado's in schijfjes2
-
stokbrood om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1062.9 mg
Protides
14.3 g
Calories
2035.9 kJ /
486.6 kcal
Lipides
36.3 g
Fibre
13.1 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan kaas
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mousse van kaas
10min
Mediterraans Rozemarijnbrood
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Pas d’évaluation
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Pas d’évaluation
Gevulde vis
1h 50min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation